+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Selasa, 3 Julai 2012
@ 6:28 PG

My hensem boi . Kedua dari kiri
But itu dlu . Me suka nengok gambar ni
And ia akan jadi kenangan aku ;(
Bile rindu , me akan nengok gambar ni
Hm jage diri sayang
jangan lupe makan kasi kenyang
kasi perut tuh buncit lg ye ;( Jangan lupe mandi , ketiak macem ;(
Hm jangan nakal-nakal ye 
belajar leklok . Lepas ni awak tkkan pening kepala pikir pasal perempuan
melainkan awak ade pegganti sy ;(
Hm kalau ade org yang berjaya menambat hati awak , saya cube terima ;(
Even me ta kuat sayang .
Hm saya bahagia kalau awak bahagais .
Saya akan menangis kalau awak sedih ;(
Kite cube bina hidup baru ni tapi semua hanyalaa impian . Me dah crop gambar awak 
See mulut awak , omel sangat ;(
me mintak maaf sebab tak mampu bahagiakan awak dah 
Tapi saya dh cube nak jdi yang terbaik . Tapi itu hanyalah impian semata-mata ;(
Iwillmiss you ;(






❤ older posts /
@ 6:21 PG

Selamat malam sedih ;(
Now me and him was broke . Hm masing-masing cannot mengalah . and now me just pasrah  . Masing-masing dah berubah ;( And date ni buat aku rase give up untuk teruskan semua ni . Lepas dah bertekak-tekak ni la solve nye #sambil dengar lagu sedih . Adeyy boleh pulak lagu ni berkumandang dalam lappy :( Oi tak pernah putus cinta ke wei . Hm hm . Now tak makan lagi , study pun tk masuk . Dah 5 hari aku still macam ni . Baik quit je if nak kene repeat subjek again ;( Hm now me akan cube belajar hidup tanpa lelaki , i can do . i know . Why my sis can , but me cannot . Aku percaya pada takdir , jodoh aku akan datang jugak satu hari nanti . I will missing you AUGUST .:( Hanya kerana cemburu , salah paham , semuanya musnah setelah hubungan yang dijalinkan selama 2 tahun 10 bulan ni ;( Ya Allah , give me some spirit to prosit it ;( Nak type pun tak larat dah ni , Hm kawan me je tahu how me kat sini . Kawan2 aku bagi semangat , but kalau dah sayang . Hm susah payah aku bina hubungan ni , tapi last2 cmni . Bercinta lama mane pun , kalau dh nak berpisah , kena terima ;(
After this me hidup sorang , me cube belajar bangun sndri , without anything . No bbm no msg no call no all ;( Takde sape nak suroh me mandi , makan , belajar blaaablaa . Me kena buat sendiri even terpakse . even hati tak kuat . Aku cube untuk jadi kuat . Aku cube hm #sigh :( goodbye my love , I will remember you .




❤ older posts /
Ahad, 1 Julai 2012
@ 5:33 PG

Assalamualaikum semua ;)
Selamat Malam.
Hm today me so sad . 2 hari aku habiskan airmata untuk dia . Yess dia . Why ? dont know why me jadi macam nie :( Aku cube memahami , and terlebih memahami . Susah ke aku nak dapat layanan yang baik and macam mane aku rase sebelum ni . Tahu tak sedih ;( aku tulis ni pun sikit demi sedikit airmata ku menitik . Korang tak pernah menangis ke wahai adam ? korang tak pernah rase ke bagaimane hati perempuan ni macam hati ibu korang . Hm seumpama kau sakitkan hati ibu , bagaimana kau sakitkan hati kami ;(
Hm aku cube untuk paham situasi dia . Bile aku pikir balik , ni salah aku ke . Aku tak mampu nak teruskan dah even ni jadinya . Daripada aku bersedih , baik aku go je dari hidup dia . Aku dah takna dah ia menganggu belajar aku dan belajar dia . Why my tears fall . Erghh stop it stop :( Today me nak makan sesuap nasi pun . Hm just beralaskan beberapa keping roti . Macam ni ke orang putus cinta eh ? Kenapa aku sedih skrg , Aku tk perlu nangis :( Hm ples paham ape me nak sekarang . aku rindu die ke sampai aku mcm nie ? tak mungkin . tak mungkin aku mcm nie :( hm aku hanye perlukan layanan kau je , aku tk mintak ape2 pun . if kau bosan dengan aku please cakap . bukan bagi aku harapan :(





❤ older posts /