+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Sabtu, 6 November 2010
Wewitt-Wewitt @ 8:31 PG

Hooyy :)
Berani kan kau masuk blog akuu , Hhaa 
Welcomee ahh And tahniahh sebab dapat masuk Blog akuu yang Serabai neyh
Takde mud nak tulis pepanjang lebar ,
Aku orang Baru yang rajin nak menaip Keypad untuk tuliss blog serabai neyh
Hhaa takdee idea la siakk , Eshh tetibe aku rajin nak update blogger neyh
Aku tak pandai pun bikin-bikin bende neyh , Ohh tetibe nak berkongsi ceritee laa pulakk ,
Tambahan pula ( Ewahh ) aku neyh seorang yg ringan tulang nak menulis bende-bende pelik .
Ehh sudah-sudahh , Apess daaa :)

/ newer posts ❤