+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Sabtu, 22 Januari 2011
@ 3:46 PG

18012011
Hari selase punye cerite
Amirul ponteng sekolah lepak rumah bella . Map ye syg nak ceritee jee
Haha dekat rumah bella cerite laa pasal due orang budak longoi neyh yang nak up-2 tapi tak ter up Hha
Hm pagi uh konon nak amek gaji laa then aku nak keje Tapi setan hasut cakap jangan kejee Haha aku pun memonteng jugak macam amirul Haha
Then petang uh gy shoot jap kat pantai Nak menganjeng someonee laa kan Gaye pose dah macam merekee laa Hhaa Bella laa yang nak aku pun layan jee Haha best siakk 
Wahh kaka bella kite dah pandai bawakk motorr baguss laa sayang 
Hari yang cukup indah bersme mereke
Tidak lupee apabila kami memakai elmo yang same warnee Auhh sukee chaa

❤ older posts / / newer posts ❤