+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Sabtu, 22 Januari 2011
Happy Anniversry @ 3:58 PG

Hello hellu
Happy anniversry sayang yang ke setahun 5bulan Walaupun baru kejap tapi tak sangke yang aku nan die bole bertahan sampai sini . Bile tibe annversry kiteorg ofcoz la tiap-2 bulan nak menyambut kan Haha
Hm malam neyh gy dinner laa 
Tdey pun baru balik karokee kat diva Engad nak gy juscow Tapi ayah bising lak nnty kuar ketee dea lame-2 Haha Hm aku harap aku dapat bertahan dengan die sampai bile-2 laa Susah kan nak jage budak skolah neyh Tapi aku cubee nak jadik yang terbayek and lebih baek dari perempuan lain Amin

❤ older posts / / newer posts ❤