+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Ahad, 9 Januari 2011
Kerjee @ 7:27 PG

Hm aku sekarang dah kerjee da , busy laa sknk . 
Nak jumpe boyfie pun susah laa kan :( Sedih jee , rinduu gilee , Yelaa full timee kan , Tpi dea rajin nak menjenguk aku kat tempat keje , alhamdulilah :) Haha
Baru tige hari kerjee ,memang laa best . Layan custmer kan , Kedai baju jee neyh , Haha
Takpee laa gaji lumayan , Ohh rembat jelaa . Tapi macam hapee la boss uh , Heyy siall sngat neyh dapat bos mcm uh , Tk bagi cuty . Ape lagi nak men ponteng-2 menipu sunat laa jawab nyeh :)
Haha , Macam hapee ! Nanty nak kuarr gan pakwee bolee laa konon-2 amek cuty mc , Haha :) Best-2
Hm kawan ramai . Bolehh la sporting-2 kn , Layan-2 si siti gilee uh Haha:)

Nanty datang laa yee kat jumpee yana :) Haha

❤ older posts / / newer posts ❤