+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Isnin, 24 Januari 2011
@ 3:32 PTG

SediH , Cinte ? Aku hampir bute dengan semue tuh
Hm semalam ? hrr bolee tak aku lupee kan sekejap jee Hal kecik jadik macam neyh Asal ekk ?
Hm sumpahh lepas aku balik dari main netball airmate aku berlinang Kenape jadik macam nie ? Aku tak dapat nak terima , Maap dari aku die ignore kan Hm act aku dapat bace ape perasaan dee And aku tau ape dea nak , Tp bukan mcam neyh care nyeh ! Sekelip mate dea berubah tetibe . Hm apee tau , Aku masih tak paham and ape reason dea wad aku cmneyh . Hm give up
Aku hampir hilang kepercayaan aku kat dea . Aku ade lelaki lain ke ? Goshh hanye Tuhan jee tahu ape yang ade dlm hati aku . Sooryy and bye

❤ older posts / / newer posts ❤