+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Ahad, 2 Januari 2011
Sekolah @ 8:51 PTG

Oh best nye sekola, Orang bangun pagi aku membute lagi, HHaa .
First sekolah semua rajin-2 gilee, Nengok laa nanti due tige minggu, Macam-2 kes laa . Ponteng sekolah laa, HHaa . Macam amirul la kan, Tak lame lagi boring laa tuh , Sebab ape? Sebab cikgu macam S*** kan sayang :) HHAA
Kelako gilee , Tapi aku yakin dea tak kan macam dulu laa kan-2.

Tadey aku hantar adek aku gy sekolah, Hm rindu gile nak kembali ke drjah 1, Hhaa:) Ade yang melalak ,Meraung. Aduhh! Mak bapak peneng da , HHaa;) 
Makk nak sekolahh ! Rinduu kawan-2, Sume da wad hal sendiri kan , Last contact pun hade. Hm nak buad macam mane kan. Umo dah tue sikit , ngee ~
Hm paling best first sekolah , ramai-2 laki yang bolehh di usha , Hhaa:) Jeloss sayang. Ngee
Hm neyh laa perempuan, Gy sekolah carek Boyfiee. HHaa:) 

Wahh tadi-2 kan , tetibe aku tersadar pukol 6.45 pagi , padahal tak kunci jam , Lepas teringat sekolah. Teringat kat sayang aku yang suroh kejod pagi-2 , Tepon-2 tak dapat , Manee laa bangla neyh, Tak bangun lagi keh , baik aku yang gy sekolah lagi baguss! HHaa. aku nak amek SPM lagi laa. Best , pengawas hensem-2 macam P**i . Hm tibe-2 dea tepon

Hello

Hm tdey dieh mandi laa ,

Haha excited gilee dea neyh ,Lau tak payah nak bangun pagi kan sayang :)

Hm sunyi nyeh dea takde pagi-2 neyh .
Lau tak dea laa selalu teman aku bergadoh. Hahah
Cepad laa balik dieh. Bosan neyh. Takyaa sekolah laa. Hrr gilee rinduu neyh nyah :(

❤ older posts / / newer posts ❤