+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Khamis, 17 Mac 2011
@ 7:56 PG

16.03.2011
Okay hari rabu yang cukup indah bagi mereke mereke yang hendak menonton wayang murah . Hhhaa . Hm hari ini aku pergi cs laa . Auchh hari nie kene pergi awal sebab naik bas . Biasee laa sayang aku kat rumah nombor due . So , tak naik kerete . Eh skali skale naik bas . Eshh peneng bolee . Mule mule berjanji yakyokk nak pergi pukol 11 , Konon konon nak gerak awal . Hhaa . Pukol 9 lebih amirul dah kejut . Hm aduh awal lagi mengantuk laa , Sambung tidurrr . Hm ehh dah kol 11 . Baru bangun


Yana : biy , nak pergi kee ?
Amirul : yelaa pergi
Yana : Hm okay siap siap jap 


Tengah siap siap niee 


Amirul : kat manee tuh ?
Yana : hm kat rumah lagi laa , asal ?
Amirul : Takde laa excited
HAHA


Hm okay dalam pukol 12 aku gerak laa , Menunggu bas , Hrr penatt jalan kaki , Driver takdee . Takpee laa susah sekejap niee , Hm sampai bustop ade laa sorang mamat melayu niee nengok nengok macam tak penah nampk perempuan jee . Hrr gelii bolee , Auchhh bas dah nak gerakk


Yana : Nak gy cs 
Driver bus : RM5.20 , Takpe laa awek punye pasal RM5 jee . Hhaa
Yana : Alaa bukan sy nak bayar pun lagi 20sen uh HHaa
Driver bus : Oh suke ehh 
Hhaa tergelak kejap


Hm dalam bas pulak mamat melayu uh adee , Aduhh =,= geli bolee duduk  nak dekat dekat , Bnyak lagi kan kerusi adee , Hrr mamat uh asyek awk , awak , awak jeh gan aku . Gelii siakk . Aku buatt bodohh jee . Lepas uh dea cakap aku bisu sebab tak layan dea . Ehh kimak ! Hhaa aku mals nak layan
Keluarkan mp3 smbil msj dgn amirul . EEE peneng laa naik bas , Hhaa . Dah lamee tak naikk . Pukol 2 lebih aku dah smpai cs . Amirul tak smpai smpai lagi sebab dea lambat adelaa , dea pergi cemelon beli apee tah . Eshh mengalah kan perempuann laa , Okay beli tikett 
Ouchh ramai sungguh orang orang disanee , Hhaa . Biase laa sampai sane kalau tak jumpee kawan tak bolehh . Hm ramai laa jugak aku jumpee . Sumpaa rinduu gilee budak budak Mango yang dulu . Hhaa :)
Hm beratur laa , eshh amirul tak smpai smpai lagi . Nak nngok cite ape niee , Aduhh tak tahu sebab nak balik awal kan ade hall . Takpelaa . Lenjan laa cerite niee



Haa best gilee laa , hm suke nengok citee niee sebab
- Hero dea hensem Hhaa
-Kerlakoo pun adee
-Takott bilee nengok orang perang perang , tpi best laa

* Biyy , nengok lagi juhm Hhaa :)




Nengok cite niee pukol 4.20 . Esh ade lagi duee jam , Nak buat apee kan , Isi perut kat MCD laa . Makan makan Bual bual Ketawe ketawe Ngumpat ngumpat , Hm perut kenyang :) Pergi laa jalan jalan , Jumpee laa kawan kawan ku . HHaa :) Eshh pipi aku lebih 3 orang dh mencium Hhaa , Jeloss jee biy aku Ngeee ~
Hm okay laa , wayang dah start , Nngok laa smpai pukol 6 laa , Tak lame pun . Hm okay time tuk balik , Sampai rumah pukol 8.30 laa . Hhee lepas dah  balik aku merayau lagii :) jeng jeng , Haii sebulan jee  dah Tige cerite aku nengok kat wayang , Hhaa . Ouchh hari yang sungguh seronok buat aku and die . Love you heaps heaps heaps <3 The end

❤ older posts / / newer posts ❤