+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Isnin, 21 Mac 2011
@ 8:19 PG

Eh bangge kejap Haha . Kenape ? Sebab aku ade fllow laa balik sorang budak laki nie punye blog , lawa blog diee , and best laa bace blog deaa . Then aku bukak blog die , Tibe tibe ade name aku . Hhaa
Kenape ? Sebab dea cakap aku fllower dea yang ke 666 , HHaa :) Tak sangkee
Tengss kepade owner blog tetttttt


And die ade bagi aku hadiah niee 
Tengss
And he said :

Tanpa membuang masa aku nak ucapkan tahniah !! kepada follower aku yang ke-666 ni. Smart tak nombor tu. HUHU (^_^) jangan jelessssss. Tapi sedih sikit lah sebab aku tak dapat detect blogger ni punye link. =(, Tapi nama die Yana Liyana. Ape2 pon terima kasih sangat2.

❤ older posts / / newer posts ❤