+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Ahad, 13 Mac 2011
@ 5:17 PG

Hey-Hello 12.03.2011
Hm semalam hang out laa , Bosan kat rumah . Biasee laa stiap hari sabtu hilang kankan ;) Hm macam biase bersame Ben Lemon , Akak mirul and beloved , Ade lagi sorang taktahu sape namee laa . Gerak awal kott , pukol 3 lebih baru nak gerak , Tunggu aku , Lambat laa HAHA . Hm mirul ajak pergi dange , Haii tapi tempat lain yang sampai . Lagipun semalm aku takde mud laa . Hrr taktahu knp . Bergadohh sekejap . Haha . Okay Ben Lemon sudah jumpe keksih hati baru , Whoo lawalawa :) Haha , Hm semalam nak gy Bandar Petak . Tp ben nak nngok wayang dengan buah hati dekat KSL :) Eh aku pun belom jejak lagi , Follow laa nngok wayang kat sane . Bapakk ahh gilee besar , baju pun lawaa . hehe amek kesempatan beli baju satu . Sorry Biy ;) Hm mirul nak nengok wayang cite  I AM NUMBER FOUR . Mcm best !




Cerite niee boleh tahan best Hhaa
Tapi agak mengantuk , Tidur kejap
Haii biy nengok cite nie sampai tak kelip mate , Hhaa



Habis nengok wayang pukol 8.30 malam , Hm okay lek ahh nak chill dulu , Lepak segget dengan kawan2 . Haii jumpee ayed :) Lame tidak jumpee . Hm tak sah kalau tak ke segget jumpe budak2 niee , Hm fllow laa . Hm pukol 11 baru gerak balik ;) Hhee , Even aku takde mud . Tapi semalam tetap buat aku senyum .
THE END !

❤ older posts / / newer posts ❤