+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Ahad, 6 Mac 2011
@ 9:07 PTG

MOOD : HAAPPY
Act , semalam lepas aku mesej gan mirul hati aku tibe2 tergerak nak mintak maap kat orang yang aku dah buat salah , hm walaupun aku takde wad salah Tp tak salah kan if kite nk mintak maap kat orang .
Aku tak tahu knp , Lepas mirul ckp nak nengok aku kua gan dea pakau baju kurung , Hati aku tersentak
Ouchh ! Alhamdulilah laa kan , Biaa laa orang nak kate ape , yang penting aku dengan diri aku kan .
Hm aku sendiri mintak maap kat doank laa , Sape ? Hm sumee orang , same ade yang wad salh gan aku or tak , Aku mintak maap jugak . Hm jangan laa pandang rendah kat org mcm neyh . Muliee dhoo mintak maap kat orang , Kankan :) Hati aku rase lege , Bilee orang yg aku dah judge , aku dh mintak maap kan . Hm doank pun nak mintak maap gan aku tp doank rase malu . So , Tak salah kite mulee kan dulu kan
Korang yang kat luar sane nak cakap ape pun cakap laa , yang penting aku jadik diri aku 
Yang terbaik untuk aku , mungkin ade hikmah apee yang aku buat neyh kan

❤ older posts / / newer posts ❤