+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Sabtu, 19 Mac 2011
@ 2:20 PG

Rindu timee sekolaahh :) Hm rinduu laa weyy . Hm sekolah aku hanye SMK KOTA MASAI dari aku form 1 sampai form 5 . Tak pernah nak tukar tukar sekolah , Hm kalau tak aku dapat sekolah kota masai 2 , Hrr taknaa laa . Hm aku nak main netball kat sekolaahh akuu . That y tak pindahh Lalalalala , Tahun lepas adelah tahun terakhir aku kat sekolah tuh , macam macam aku sumbang . Hee ;) Banyak kenangan aku dekat sekolah tuu , Eh rase nak skolaa lagi , Hm :( Paling best bile dalam kelass , Selalu kene dengki gan bapak gajah (Nizam) , Tarik tudong laa , Ape ape jehh dea nak buat lawak . Haha kerlakooo , Hm dulu kalau cikgu tanyee aku mesti nak jawabb . Hhaa sebab aku kecoh dalam kelass And aku tak pernah nak malu dengan ape aku buat , Hehe , Actually tahun lepas 2 kali aku dapat tempat pertame dalam kelas. Yang pertame perikse pertengahan tahun , Memang aku berlumbe lumbe dengan membe membe aku , Oh finally dengan usahe aku , I get it ;) Aku tak pakai toyol okayy , Haha 
Secondly , Time perikse percubaan , Ohh goshh tak sangkee aku dapat kekal kan prestasiii . Hm tapi aku puas bile trial exam uh aku dapat 4A drpd 9 subjek , eshh tak penahh laa , Hm tak sangkee , And aku harap SPM kali nie aku dapat bangge kan parents aku and capai cite cite aku yang nak jadik POLISS :)


Pengetua SMK Kota Masai 2009 :)
Tengss sebab dah support budak netball and handball pergi Pulau Langkawi .

Suasane pade waktu pagi :)

\
Kelas 5 Cergas 2010


Candid :)


Editt ;)
Kesian kat hanif , Meor And Fazrul .
Time nie doank gy lawan hokii

Kelakooo bolee , Hrr miss my ex classmate



❤ older posts / / newer posts ❤