+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Rabu, 9 Mac 2011
@ 1:21 PG

Runsing Pening Celaru
Sumpah hati aku berbelah bagi , Kenape? Tadi aku pergi cosway , Nak beli barang and then bos dea offer aku keje . Aduhh aku pun tengah carek keje time tuh . Hm then bagi nombr telefon , Dea suo interview hari nie ,
Tapi :( Hm macam mane dengan netball sekolah , Aku dah keje dgn cikgu . Hm peneng sangat laa , Nanti cikgu ckap ape , Aku dah laa selalu ade netball , Hm duit sudah takdee , Hhaa:) 
Amirul and mak aku suro kerje , Sebab keje situ tak berat sangat , gaji pun lumayan la :)
Hm aku tak tahu nak taknaa , Dah peneng nie , Hm hati aku berbelah bagi , Sama ade netball atau keje .
Aku nak kerje tapi bulan 4 laa kan , Tp takot tkde keje , Haii ngangur laa lagi , Adehh =,=
Ya Allah , tolong laa aku . Pusing2 :)

❤ older posts / / newer posts ❤