+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Khamis, 28 April 2011
@ 1:30 PG

Bosan lhaa , hm tapi rajin pulakk aku nak menaip niee , hm nak excercise tangan niee , HAHA senam senam , Hari hari kaki jeh yang senam :) HEEE , Okayy today nak ceritee pasal semalam . Ha semalam semalam laa hari nie hari niee , Alaa semalam tak sempat nak hapdatee laa sayang . Hm semalam pergi karokee laa , lalaaaa :) dengan sapee lagi , Hm mirul , sapik and gf deaa laa , Hm bosan kott semalam , Tetibe nak pergi karokeee laa , Hm so pergi laa , lagipun dah lamee tak melalak maca dulu . hm macam macam lagu yang aku nyanyi laa , Hrr paling gelii aku nan mirul sukee menganjeng orang nak nynyi lagu ' Paling Comel ' , Geli kan lagu niee , HAHA :) Aptb laa siakk Hm funny day semalam laa even kami maseh baruu , ewahh baru manee laa niee . Okayy abiss dah ceritee


❤ older posts / / newer posts ❤