+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Rabu, 27 April 2011
@ 5:26 PG

HAHA aumm :) Hehe suke pulakk aku hari ini . Ape pehal lhaa . HAHA :) Hm nak tahu tak hari sabtu tuh mirul buat lhaa request relationship , Tapi aku still tak apprve lha , Malaasss and belom  ready . Hm baru hari niee aku accept lhaa . Hm hopee awk tak macam dulu . Brubah laa yee . Kawan kawan aku pungg dh support aku , Dea cakap kalau mirul buat lagi HAHA apess laa kau kene rogol gan doank HAHA . hm sukee yee awak sayang . Hm dah laa mals nak membebel banyak banyak , Yang penting aku nak macam dulu , Kalau tak bolee cube untuk boleh kan . Hm :)

❤ older posts / / newer posts ❤