+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Ahad, 3 April 2011
@ 4:43 PG

HAHA sukee boleh ? kenape ? HAHA , Tah laa , Lepak dengan kawan kawan aku macam macam laa ceritee nyehh . Lagi lagi kembar and bella , Kalau tak buat lawak tak sahh . Hee tadii R*** ade <3 Pwiftttt hensemm bolee ? HAHA , Nanti laa jumpee lagi yee . Ngee :) Hm jap lagi nak keluarr laa , Bosann siakk !
Dah laa penat baru balik kampungg , Aku kawen tadeyy HAHA :) Adee cerite kelakoo timee aku kat kampung tadeyy , Okayy laa aku ceritee okayy , Hm tadey aku pergi KFC dengan adek aku naik kete , Then aku bukak tingkap ! Dengan pakai suar pendek bangun bangun trus pergi KFC sebab lapooo . Hm nenek tak buat sarapan . Then tengah drivee niee , Ade laa satu simpang kankan . Hm kenee laa benty tak kn nak jalann dhoo , Susah laa cm tuh . Timee uh bukak tingkapp sebab save minyak HAHA :) Then ade laa mamat hensemm koottt benty sebelahh aku . Ade keh dea pergi trun dari motoo , Perghh malu boleehh . Semate mate nak nombr handphonee . Taikk laa kauu ! Malu siakk . Cepat cepat tutup tingkap . Thenn aku dah keluarr simpang , Lepas tuh HAHA . Tengah leke leke nengok aku drvee kottt , Tibe tibe ade bunyikk kedebubbbbb , Oh mcm tuh laa bunyik nyeh HAHA . Aku nengok ade orang jatuh moto kat dalam longkang , Hotakk laa . Jantan tuh . HAHA . Aku dengan adek aku berdekah ketawe bolehh . Tuh laa macam tak pernah nengok perempuann , Euwww !

❤ older posts / / newer posts ❤