+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Khamis, 28 April 2011
@ 1:04 PG

Haii pepsss , Today aku bangun awal . HAHA kol 10.50 kott , Sampai mak aku tegurr 'Haii awal bangun' Kongasam tol mak aku nie , Bangun awal salah Bangun lambat salah , Taknaa bangun laa macam nie HAHA :) Tibe tibe hati aku nak ubah blogg aku niee lain dari yang lain , Finally Menjadik jugakk ape yang aku nak laaa . Taraaaaaaaaaaaaaaaa ~ Lawaa tak ? Hm lain dari yang lain kan , niee laa hasil usahe aku selame 2 jam lebih aku mengubah suaii . HAHA :) Susahh dhoo selamat lhaa adee orang yang membantu :) Tengsss lee , Hm header tuh pun aku rekee sndri lohhh . Susahh tahu tak , maklum laa aku tak kretiff . Harap jeh seni A , haha
Okayy kepade mereke yang nak tahu ape ape , macam manee aku buat itu ini , Just ask laa , Jangn malu nak bertanyee nanti sesat kanggg , Jap lagi ade jugakk yang buat bnde uh smpai lappy koank Hang . HAHA , Aku tak kesah laa , Hm tanyee sajee , aku punggg baru belajaa niee , Sikit sikit laa kite belajaa kan :) HUHU  ☺




❤ older posts / / newer posts ❤