+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Isnin, 25 April 2011
@ 5:21 PG

Hari hari ku berjalan seperti biase , Suke duke sudah menjadik lumrah hidup aku :) Eh apee siak aku meleweh niee , HAHA bosan nak tuliss apee ekk . Huhu sukee dengan blogg aku niee , Black ? Simplee ? OMG , Oh Menarik Gilee , HAHA kau ade ? Takyaa nak copy copy sangat yee , bencii lhaa sayang , Hrrr~

HAPPY
Hm truly happy , Maybee saye dah dapat cintee saye , HAHA :) Dalam proses , Tunggu jelahh sayang . Hm bosan lhaa kalau perasaan dipermainkan macam orang BODOHSSS ~ haha , Hm ehh A kau jangn buat hal , Pecah bibir tebal kau uh , HAHA Kelakoo gilee , Hm takpelahh , Jangan nak sukee sangat yee yana . Hm dea dah brubah . Dah boleh dengarr kate dari sebelum niee , Kalau tak hari hari nak buat mukee muncungg kan , Sampai bolee sangkutt penyangkut baju . Huhu semalam dapat teddy sempena ANNIVERSRY whoo . Hm dh setahun 8 bulan kottt . Hehe lupee lhaa , 22hb tak penah lupee sejarah perhubugan kitee , Even kitee macam niee , Kitee still ingat and saling mengingatkan :) Hm teddy awak tuliss ILOVEYOU di kaki , hrr busuk kat kaki deaa macam kaki awakk , HAHA Gurau lhaa gemok ! Hm saya harap awak dapat guneekan peluang ini dengan TERBAIK !


❤ older posts / / newer posts ❤