+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Jumaat, 1 April 2011
@ 8:50 PTG

Hellooo :) Auhh selamat datang dalam hidup baruu ! Wee sukee sangat sangat laa , Kenapee ? HAHA , Actually aku bangge kawan kawan aku sokong aku , Hm and doank tak sukee Tettt dengan tett .Hm takpelaa koank , Nak buat mcam manee jdoh merekee , Kite cume boleh melihat . Amirul  , Tengss sebab spent time gan yana . Yana tak kesaa kite kawan , And awk buat saya senyum lagi . Awak baik , And sy janji akan buat ape awak surohh , Ha . Aku dah kuat , dea dah bagi semngat blaaa blaa . Hm semalam abah dea msg aku , Opss terharu and tibe tibe msg aku . Hm knp ekk ? Takpelaaa , Mlass nak layan . Buat macam biasee sudahh

Aku bangge dengan diri aku , Even aku macam niee aku masih ramai kawan . Tengss to Ben , Akak , Khaishi , Daus and the geng , My siblings , And gurlssss yang kenal gan akuu . Doank support aku , Doankk sumee sukee nengok aku nan amirul , Hm mesty nak tahu kenape kenape aku break , Haha mals nak jawab ! Tapi aku takde jodoh laa , maap laa kawan . Hm doank tak minat amirul gn si deaa , Eshh korang jangan laa dengki . Biaa laa mereke , Kite takyaa kacau laa . Doank snngup jauhkan diri dari amirul sebab this gurl . Hm knp korang macam niee plak eh ? tertanye tanye . Hm biaa laa , Yang penting aku akan doakan kebahagiaan doankk . Weee ! Hidup aku kembali semangat , Maap kepade lelaki lelaki yang tunggu aku , Aku belom ready :)

❤ older posts / / newer posts ❤