+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Sabtu, 30 April 2011
@ 11:35 PG

Malam blogger , Tengss sebab sudi membacee . HAHA :) Okayy hari ni punye cerite ialah , Hm pagi tadi bangun pukol 11 laa , Excited nak gy bandar laa konon nyeh , Eh tibe tibee tak jadik laaa ade masalah laa nak pergi :) HEHE Takpelahh , Amirul still adee kemanee saje aku berade Hehe , Hm ookay lepass tak jadik nak gy cs , Discuss discuss akhernyeh kputusan dibuat nak pergi Jusco Tebrau laaa . Hm naik kerete laaa . Hm abang laa yee drivee , Hm dalam kol 2 laa giii . Hm lepass uh singgah McDonald , DriveeThru laa , Mlass nak jalan kaki . Hm beforee gy Mcd uh ade laa panggilan telefonn , Dari Ali and kengkawan . Ajak pergi manceng . Dengaa kejap perbualan aku and amirul lepass si Ali call

A : Hm alii ajak gy manceng
Y : Wahh macam bestttt
A : Lepass nengok moviee kalau sempat pergi manceng tempat doank ehh
Y : Hm yelaaa , Nak gy manceng
A : Betul niee nak pergi ?
Y : Tak kesah , Dieh ?
A : Dieh ekot mieh jee
Y : Hm manceng laa ,
A : Selamat duit aku
Y : HAHA kongasamm
A : Cepat calll alii . Cakap kite amek deorang naik keretee
Y : Okay :)

Hm hehe boleehh pulakk buat keputusan saat saat akher , Takpelaaa asyek moviee jeh , Gy laa manceng lak jadik jantan jantan HAHA :) Bestt nengok laut . Hm dalam kol 3 uh gerakk laa amek doank and pergi Tanjung Langsat . Hm hampir sejam tak dapat ikan la , Hm feduppp niee . Bosan lak uhhh . Then blaaa laa tempat lain , Hm pergi Perigi aceh lakk . Hm kat situu pun tkdee ikan laa , Bosan jehh . Hm blaa laa , Dah laa ade monyet bontod merah , Hm time uh dah laa aku bawak Mcd . Elakk dea kejarr jeh HAHA . Hm panasss , Malass laa dah laa takk dapat ikan pungg , Hm lepass uh pergi ke destinasi terakherr dekat Kong kong Lautt . Hm bestt gileerrr pergi situu , Tapi takot laa lalu jeti deaa , Goyang goyang , HEHE :) The Best Day laa same Lover , Apiss , Ali and Mamat :)

HAHA tunggu keretee yee sayang , Kesian koankk 

HAHA semangat laaa
Oren laaaa :)
Wewitttt macam tahu tahu jeh sy sukee oren 
Time niee dekat Tanjung Langsat

HAHA muke benyai niee , Kelakoo laa timee niee
Hm nak pergi jusco tak menjadik 
Timee niee dekat prigi aceh :)
Hehe mamat snap . Aku suke buat mukee laa

Ali dapat ikan kecikk , Ikan ape ek niee , Lupe pulokk
HAHA , ikan matee besorr laa

Gelap HAHA
Muke budak perempuan manceng , Best laaa :)
Nak manceng lagi laa
Time nie kat kongkong

HEHE sayee lagi :)
Semangat niee walaupun hujan renyai renyai laaa

Tidak Lupee dekat Kau laa botaksss
Hm hehe , Peluh peluh diee memanceng
Biasee laa badn semangat


*Cuti yang menyeronok kan walaupun tak seronok HAHA , Tak laa , Hm best laa gy manceng , Nanti nak pergi lagi laaa , Hehe










❤ older posts / / newer posts ❤