+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Jumaat, 29 April 2011
@ 11:35 PG

Malam niee bosan , Semuee dah tidurr . Aku jeh belom tidoorr . Dok menunggu si Amirul onlinee niee and mereke Bloggerr aku niee laa :) Lawaa dahh Jenggg jenggg . Hm hampir 3 jam kott buatt . HAHA mule mule memang terkiall , Akher nyeh ! Berpuass hati . Kau ade ? HAHA hm malam niee apee ek aku nak buat . Hm okay laa malam niee maybee aku nakk

Menyanyi sambil mendengar musicc Lagu BUDI SETAHUN SEGUNUNG INTAN ,
Dok mengapal lagu niee untuk karokee akan datang , HAHA :) Nak dengarr lagu niee bolee laa ke Blogg LOVER saye
http://amirulkokon.blogspot.com/
*Maap yee promotee blogg awak . HHAA :)

Malam niee aku nak menuliss laa , Hm tangan aku nak menuliss diari , Ewahhh ~ Hm terrrtibee niee rajin pulakk aku nak menuliss , Apee seyh aku tuliss . Lepass uh ketawee sorang sorang . HAHA :) Sambil menuliss aku melukiss laa , Comell kottt kartoon akuu . Auhhh ~

Malam niee jugakk aku nak nengok maharaja lawakk kat youtubee . Hm bosann , Tak salah nak gelak sorang sorang . Hm nak buat macam manee , Matee belom mengantokk la . Helppp meeee ! Besokk aku nak keluarr laa chebeyy . Tidoorrrr laa Alahaiiii mate bulat niee , Haha :)

Hm dah laa saje jeh nak post blog macam niee supayee koank penat membaceee . HAHA maapp yee :)



❤ older posts / / newer posts ❤