+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Selasa, 5 April 2011
@ 4:27 PG


My Favrettttt Sport :) HAHA
Geram jeh tadi nengok budak budak niee main netball , Rase macam nak masuk padang then nak baling bolaa . Ape kan daye Umo dah meningkat . HAHA :) Even jadik coach pun best lhaa . Janji kite rase kite hebat kankan :) Hm bilee lhaa nak main netball pakai skirt ? HAHA . Msty best whoo . Selalu pakai suar , Ketat nyeh . HAHA . Takpelhaaa doa doaa jelhaa ade orang panggil main sampai sini . Whoo manee tahu lhaa kankan .

MOOD today happy and sedih . Happy sebab jumpe budak budak niee , Bile orang dah panggil tak kan nak buat bodoh nanty kate macam baguss . HAHA . Layan jelhaa , Macam macam cerite lhaa kalau dah berjumpee . Hm bergosip lagi . Ngee . Hm aku dah ignore gan mereke Lantak lhaa nak jeloss kenapee ekk  Biasee sudahh . Hm just kawan jehh takde kenape kenape kankan . Hm eshh rinduu kat someonee lhaa . Okay mud sedih pulak , kenape ekk ? Hm budak sekolah aku under15 just dapat naib johan kumpulan jelhaa , Besok suku akher kalah mati , Arghh takot :) Mintak mintak undi lhaa kankan

❤ older posts / / newer posts ❤