+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Sabtu, 9 April 2011
@ 12:03 PG

Netball agains ! Urghh penat lhaa , Tadey ade game dekat Pusat Bandar depan menare aqobah tuh kankan . Hm hentam jelha eje . Hehe . Hm start game pukol 8 pagi , Bangun pagi lagi lhaa . Then habis game kol 1 lhaa . Alhamdulilah dapt tempat ketige dari 12 pasukan . HAHA , Tuh jeh yang mampu lhaa . Hm dapat lhaa pingat dan duet rm600 . Bagi lhaa dengan Tujuh orang yee . HAHA :) Banyak kan , Main netball pun dapat duit lhaa takpayaa kerjee , HAHA . Hm penat gilee lha game tadey , Aku semput gilee biase lha lame tak main , Now badan sakit sakit sangat lhaa , Huu :) Pagi tadey tetttttt bangun awal . Dea kejut aku Hm engat kan aku dah bangun eheh , Msg dea . Hm imissyousomuch lhaa <3 HEHE , Auhh sukee boleeh ? Okayy ignoree , Malam niee nak kemanee ek ? Hm lepakk lhaa kankan , Bosan lhaa duduk rumah . Dha laa bf takde . Hm mane lhaa nak carek bf niee , Kuang kuang :) Hm okay lha nak tidoorrr , Byee

❤ older posts / / newer posts ❤