+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Khamis, 21 April 2011
@ 9:56 PTG

Semalam punyee ceritee , kelakoo bolehh ? Hm mcm niee lhaa , Smlm pukol 2.30 ptg gtoh lha , Aku nan bella jumpee Mamat and Mirull , Kelakoo gilee nengok si bella and mirul berbuall . Hrr apee siakk koank bual kan , Dapat tahu separuh jehh . Hm mamt pulak buall gan akuu , Aikkk tukaa partner ehh , HAHA :) Sekali sekalee , Hm sedih lhaa sebab kitee tak mcm dlu kan , Hm rindu nak spent timee same samee lhaa , Hm noowww maseng maseng dah busyy dengan masalah maseng maseng , Hm takpee , Kite boleeh settel kan sesamee , Now kite dah berpisah , Aku and bella belom maseh nak trimee merekee tuhh . Hm susah lhaa , Ketakutan maseh adee , Ewahhh ~ Hm kesian kott kat koank , Mseh menunggu kan , Jangn lhaa risau kami tak carek yang lain . Hehe :)

MIRUL MAMAT :)

YANA BELLA

❤ older posts / / newer posts ❤