+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Isnin, 2 Mei 2011
@ 9:46 PG

Assalamualaikum pembuka bicara , HEHE :) Hm okayy hari ni nak ceritee pasal ceritee hari sabtu yang telah berlalu lale nie , Hm mals nak hapdatee tau sebenar nyeh laa . Tapi tangan tertibee puleee mahu hapdatee niee , So enjoy jelah kan , Taip lelaju , Hm takpelaaa bosan laaa , Taktahu nak buat ape baik kite berceritee kankan :)

Okayy so hari sabtu malam tuh ade buat makan makan untuk team NETBALL aku , Kan aku ade main netball dengan orang luarr , So if ade tournement , Aku akan join doank laa , Hm salah satu kerje aku laa niee , Auhh ~ Hm doank tertibeee nak buat makan makan sabtu malam uh , Actually tak dapat enjoyy , Sebab nak hang laa konon nyeh , Tapi tak jadik , So buat kputusan datang rumah orang nak makan , Tujuan utama ialah MAKAN . Haha :) Hm aku datang rumah cik milaaa , Yang buat makn makn niee , Dalam kol 9 baru kiteorg makan , Buat BBQ skali laa , Dah laa hujan terpakse laa pasang khemahh kan , Hm takpelaa FUN laa kott timee uh . Hm gerimis gerimis punn nak pergi jugak sebab time uh betul betul laparr , HAHA , Habiss majliss lambat , Tapi kol 11 dah gerak balik sebab dah kenyang , Hehe :)

Berasap rumahh , Kelako gile makcik makcik niee
Suke kott layan kepalee laa

\
Gangsterr laa mak de nieee :) HAHA  
Sukee bual lucah gan diee :) haha

Team netball aku :)
WD , GD , GA , GK

Hm nyam nyam , Sedap okay , Terase laporr lak HAHA

Niee yana la yang makan , Banyak tak . HAHA

HAHA mari saksikan aksi kelako aku dengan si Marizaa niee ,
Hehe muke tak bolee blaaa
Muke tak kan asyek nak lawa jeh amek gmbr , Burok laa sikit HAHA

Nah kau , HAHA :)

Orang kuat netball nie tau

*Okay dah habis ceritee dah :)








❤ older posts / / newer posts ❤