+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Khamis, 19 Mei 2011
@ 7:34 PTG

Heyy guyss , Sorry lame gile kan tak hapdte bende nie , Maklum laa busy nak pergi SELANGOR nak belajaaa laa
HAHA bye bye JB :) hrr macam aku tak balik jeh , HAHA . Hm nanti kalau aku dah hapdate , tangan aku tak benty benty Tuh laa yang susah , So sknk aku just hapdate nak cakap GOOD BYEE pade kawan kwan aku , Hm nty msty rindu aku eh eh HAHA :) Kepade sesape yang dapat jumpe aku uh Tengss okay sebab sudi datang rumah aku nak jumpe aku . Hm nanti takde gelak tawe aku dah eh HEHE . Hm soo u olls semuee . GOODLUCK okay

Muhammad Amirul : Jangan lupe belajaa okay , Nnty abah potpet jeh . Hm pikir mase depan , Kalau ade jodoh tak kemane laa ye , Jangan nak nakal sangat laa kat sini yee , Nnti raye kite jumpe lagi okay

Nurul Bella : Hm my BFF , kau jage diri okay . Kesian kau keseorangan nty , HEHE :) Hm saborr jeh k , Nnti balik kite kuar sesame eh . Hm goodluck okay ! Harap kau dapt buat yang terbaik untuk diri kau :) Aku kat sini tak kan lupekan kau eheh





❤ older posts / / newer posts ❤