+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Sabtu, 28 Mei 2011
@ 6:38 PG

Heyy Olsss :) Hrr miss Jb laa weyh . Hm okay now nak bercerite laa . Lepas dah kenyang makn ketam lemak cili api , Tangan terus gatal nak menaip HAHA :) Hm ape boleh buat , Saborr jelaa kan . HAHA Kenyang weyhh . Ekkkk :) Hm sknk dah rajin nak Hapdate blog nie , Dah lame tak hapdate , Now bercerite pasal aku dulu , Pasal lain nanti nanti laa yee . Hm okayy nak ceritee pasal aku BERMDS ( Minggu Destini Siswa ) Huhu terbaik wokk . Hm bende ni macam Orentasi laa kankan , Hm aku orentasi seminggu laa , Dari 22hb sampai 27hb uh :) Hm memang hidup bagai Burung dalam sangkar laa kan , Tak bebass lorhh . Hm ape boleh buat , Just tahan and tahan . Hm MDS nie membantu aku nak pergi mane mane laa , Kangg sesat jugak kat Uitm nie kankan . Hm so , Abang abang and kakak kakak ( Senior ) Datang membantu kami , Semue doank buat lhaa . Hm padahal umo doank dalam lingkungan 19-22 kott . HAHA :) Tapi doank sportingg lorhh :)

Hari pertama : Hm agak penat laa kan , sebab belom biase laa , Dah laaa makan pun nak menagess , Engat Family , Lover and Ollss laa . Hm tah laa belom biase laa weyhh , Hm Ceramah banyak laa . Macam macam laa . Ade minggu pendaftaran Akademik . Takpelaa , Hm yang paling sedih kene bangun pagi jam 4 :) Huahhh sedih makkk , Tak biase dah bangun pagi , dulu kann bangun sampai matahari mencacak kat kepale HAHA amek kau , Tak biase bangun pagi then kepale noneng laa kankan :) Sokey , Yang tak boleh handel mase sembahyang pun aku tertidoo , HAHA penatt gileee lorr , Nak rehat takde masee laaa

Hari Terakhir : Hm dah tak penat dahh , Dah biase bangun kol 4 , Tapi mase ceramah aku tidoo laa . HAHA Terbaik kan , Abang n kakak nie sume amek gambar budak yang tidoo . HAHA tak boleh handel sape yang jadik mangse , Selamat aku tak , Huhu aku kan sukee duduk celah celah orang :) Hm rase bosan lakk abang and kaka PM ( Perwakilan Mahasiswa ) dh tkde , Tugas doank dah tamat untyk jage kiteorg , Sknk sumee bende kiteorg kene buat sndri laa , Dah takde sape nak tolong dahh :)

Tangge ke syurga :) HAHA
Amacam ade brani 
Nak cube datang laa

Yaa ini diee
MDS

Pelajar baru
Ni baru separuh :) Hm ade satu kali gande lagi yang belom cmpur laa

Siswa siswa :)
Hm ramai lagi laaa

Niee diee Abang SDK
Sosial , Displin and Keselamatan
Garang garang laaa doank niee , Badan kecik , Suaree ? Nahh kau , Lantang
Doank nie belaja kat Uitm shah alam 

Perwakilan pelajar
Yang ni baru laa Pelajar Uitm Puncak alam

Abang DJ kitee :) HAHA
abang Hot abang Azam yee :)

Abang e'en nie
HAHA kelako 
Memang maharajaLawak laa :)

Kak mira SDK 
Garang gilee macam harimau
Badan kecik jeh , Gengster 
Terhangat kakak nie :)

Abang Beesss , HAHA
Abang basir name nyeh HAHA
peganti saiful apek nie

Kakak comel
Sporting abess laa


*Walaupun MDS nie penat , tapi kenangan manis bersame abang abang and kaka kaka PM memang best laa . Seronok nak menyanyi sesame . Gelak sesame . Aduhhh best laa , 100% Terbaik laa kak n abang ^^
*Ramai kawan loo kat sini , Semue sporting habisss :) Macam taknaa balikkk , Opsss







❤ older posts / / newer posts ❤