+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Isnin, 30 Mei 2011
@ 6:58 PG

Hidup nie sangat adil , Ape yang berlaku pade dea , ianye akan berbalik pade aku ;( Hm aku terime nie semue dengan redhaa , Aku cube lupekan semue nyeh untuk diri aku .  And orang yang nak aku gembira . Walaupun aku mcm nie , tapi msti ade hikmah kankan :( Hm dah laa yana , Tak kan penah kembali saat dulu , Just dream and dream :( Nevermind . Hm so , Aku nak buat ape yang terbaik untuk diri aku . Even bnde nie sukar , aku yakin aku boleh buat . Hm so , Ape pun terjadik , Aku kene kuat and kuat macam dlu :) HEHE




❤ older posts / / newer posts ❤