+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Selasa, 31 Mei 2011
@ 1:38 PG

Kenape kenape and kenape
Kenape kalau orang frust mesti mabok ? Kenape ekk , Ape sebab macam tuh , HAHA :) Cakap orang . Esh mane laa mase depan ekk , Hm kotor badan , Hm taubat taubat laa wahai manusiee , Hm cukup cukup laa dose yang dah buat , Hm orang tak tabik springgg pun if koank macam uh laa , Hm sudah sudah laa tuh yee :) Pikir laa dah besar nanti , Sekarang boleh laa huhahuha . Satu hari nanti ? Kite taktahu ape terjadik pade diri kite ritee , Hm cukup laa aku nak buat bende mcm niee , Sumpah menyesal minum air kencing setan . Hm berdose laa pulak , Eshh tapi aku happy dengan hidup aku sekarang kottt , Hm terejal terejal jugak , Sembahyang tak tinggal kottttt . HAHA ;) Ape seyh aku meleweh , Huuu sudah sudah , Aku bukan ape , Nak tegurr takott , So biaa laa ;) Hm dose dea , Hidup dea . Hm memang laa macam tuh , Tapi tak salah kan ape aku cakap , Even takde pape pun , Tak dose kott nak tegurr kankan :) Hm so pikirr laa mane terbaik , Engat parents yang sedih , Hm derhake kalau kite buat ibu nagess , betul kan . Hm so sorry ;)




❤ older posts / / newer posts ❤