+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Ahad, 1 Mei 2011
@ 9:19 PG

Luahan Dalaman perempuan yang lelaki lelaki taktahu , HEHE Bacee yuksss

Kalau perempuan tanya : Lawa keh budak perempuan tu ?
Makna tersembunyik : siape yang paling lawa , I ke budak pompan tu ?

Kalau perempuan tanya : You dah makn belom ?
Makna tersembunyik : Jom pi makan lapar ni


Kalau perempuan tanya : Lawa lawa laa baju kat sini , yekk
Makna tersembunyik : Belikan untuk i

Kalau perempuan tanya : Rase macam nak pening la
Makna tersembunyik : Tolong picit kepalaa

Kalau perempuan tanya : Kite lebih sesuai berkawan sahaje
Makna tersembunyik : I takna kat you , Tak paham paham ke ?

Kalau perempuan tanya : I suke berkawan dengan you , You baik lah , Memahami bla bla blaaaa
Makna tersembunyik : Hish , Rase macam nak jadik awek you laaa hehe

Kalau perempuan tanya : You pernah tak teringat kat ex gurlfren you ?
Makna tersembunyik : Kalau nak gadoh , Brani sebut laa name dea depan aku

Kalau perempuan tanya : Eh machoo nyerr brader dalam tv tuh , Especially mamat mamat korea
Makna tersembunyik : Boypfren aku bukan nye hensem pun HHAA


*Nie bukan aku yang rekaa , Tapi aku tengok kat internet laa kan , Hanye nak kongsi jehh . Bacee laa , Kepade lelaki lelaki Paham laa yee luahan hati perempuan :)






❤ older posts / / newer posts ❤