+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Sabtu, 7 Mei 2011
@ 8:49 PG

Polis Polis and Polis
Hm malam semalam lepas balik dari rumah luncai , aku jumpe polis laa kat kedai , mase tuh nak balik laa then singgah kedai sebab mirul kirim topap , Then polis uh tahan aku . HAHA cuak muke aku , Macam orang bersalah . HAHA then die mintak lesen , Aku cakap takde . HAHA then mintak IC , aku bagi laa , Lepas dh tulis tulis tuh , Dea mintak nombor telefon . Aku bagi laa nombor telefon rumah , Die boleh lagi cakap 'Aik 07 , nak nombor telefon awak laa' Hm aku jawab laa 'Ha nak buat ape , call ah rumah' Aku engat kene saman , Rupe nyeh tak , Aku lepass . Polis uh mintak nombr hp aku laa . HAHA aku bagi nombor palsu , Mampus laa . HAHA gatal nak mampuss , Selamat kau hensem sikit dr mirul . HAHA :) Hm ape laa polis niee , Tahan nak mintak nombor telefon , malu laa aku , Brrr ~



❤ older posts / / newer posts ❤