+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Selasa, 31 Mei 2011
@ 1:25 PG

Wawawaa , Semakin hari semakin best aku berkuliah kat sini , Even due hari , Macam macam karenah aku dapat nengok , HAHA sumee nyeh lawa lawa hensem hensem , Pwitttt :) HEHE , best gilee laa dapat kawan yang satu kepalee , Memang tak ingat penat and tak pernah rase penat . Hm subjek pon bolee tahan , Kod subjek pun aku maseh tak paham , BEL (BI) haha tuh jeh aku tau , Yang lain hampeh , Bile tanyee jawab taktahu , HEHE :) Masuk dewan kuliah pagi pagi dah gelak gelak , Padahal semue maseh baru tapi macam dah lame kenal , Rase malu pun takde HAHA :) Hm dengan laki yang dah pupuss , Huhu kesian koank kene bulii . Hm takpelaa , Koank pun beruntung jugakk , Doank ade . HAHA :) Hm dengan bahase negeri maseng maseng buat aku gelak sorang sorang even aku maseh sedih , Eh apee laa cite pasal sedih niee , Kalott okay ! Huhu ape pun ta bolee laa , Hm ape pun aku sukee dah duduk sini , Kwan kwan pun sporting dengan lawak lawak mereke , Bile dah bercampur , Nah amek kau , Smpai lecture pun peneng ohh :) Hm rase macam taknaaa balik , HEHE tak bolehh dah Homesick niee , Hm aku happy dengan hidup aku sekarang , Aku buang semue nyeh yang pahit dalam hidup aku , Tak salah kan My own life , Dengan style aku , Hm so enjoy jelaa duduk Uitm nie :) Peace ^^



❤ older posts / / newer posts ❤