+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Rabu, 1 Jun 2011
@ 12:36 PG

Ha na menagess . Nak nak ! Kuliah yang sangat membebankan ,Sumpah aku tak paham BIOLOGI and KIMIA , Aku takde basic trus belaja mcm uh , nak menages tadey dalam bilik kuliah selame  3 Jam , Kawan kawan aku pun tk belaja lagi , Hm sedih nyeh , Mom and dad maap , Nana macam tak dapat truskan laa  :( Hm susah sangat laa , tak tipu :( Selame 3 jam aku tidur dalam dewan kuliah , Huahhh . Ape dea cakap , Dah laa BI :( Hm macam mane nie , Dah laa dea takna repeat balik , Cakap macam robot . Hm nak truskan keh , Tak gune laa . Aku sikit pun tak paham laa :( Hm tapi takot laa , Mak ayah dah bayar yuran . Hm sedih nyeh , Hm susah sangt , Aku tak bole cover laa bende niee , Hm dah 3 chapter dalam mase 3 jam , Bayang kan la , Hm aku nak blaa dr sini laa . Hm :( sedih gile babi kalau aku tak lulus exam Hm hm






❤ older posts / / newer posts ❤