+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Ahad, 19 Jun 2011
@ 1:33 PG

HAHA bodoh tak bodoh laa kau kan HHAA :) See ape yang dea menyalak macam hanjeng kat FB dea


1 . HAHA~ pdn mke! pmpn y kw ingt baik y kw didik konon baik lh kn, jp g kua 2,3 pg... HAHA~ entah dy tpu mak dy lg kn HAHAHAHAHAHAHA~ terkedu membe....

2 . aduhduh.. Tk puas ht jmpe lh kn. Tk payah nk budak2 sgt cite blkg. Bdoh lh pmpn tu. Btw, aq tk kn jtoh hnye krne kw y nk mnjtohkn aq.
HAHA eh ape ek mslh si Yaa niee , Knp maseh nak memerli memerli orang . Sape yang budak kecik sknk nie , HAHA kau keh aku . Hrr mlss seyh nak cakp gn budk mcm niee . Dah 18 jugak en , Pikirr laa yee sister . Nak sound orang pun agak agak laa , Nengok diri kau uh lagi teruk dari beruk laa kottt .
Oh hancurssss Blog aku gan name kau , Hrrr


❤ older posts / / newer posts ❤