+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Khamis, 9 Jun 2011
@ 6:51 PG

Hari ni punye cerite , Aduh malas nak bercerite pasal mama LIM niee , Subjek Biologi , 4jam dah dea amek mase , Padahal 3jam jeh , Geram jeh dalam kelass :) Okay nak citee laa niee
Pagi ni aku bangun macam biase laa kol 7 :) Siap siap nak gy kelas and menuruni tangge ke syurga yang tinggi uh HAHA , Hm hari nie pakai tudong laa subjek CTU ( Agame ) , Hm tadi kan buat tentang rukun wuduk dalam kertas , HAHA aku lupee lakk ape tuh rukun wuduk HAHA teruk kan :) Best gilee , Lepas uh takde keje enen , Aku pun ape lagii , Snapshot laa , HAHA :) Nie gambar nyeh Bile aku dalam bilik Kuliah

|
|
v

HEHE tak suke pakai tudong niee :)
Cube pakai
Macam mak nenek ;) HAHA

Bahagie nyeh saye Di Puncak Alam 
bersame rakan baru :)


HEHE si mimi gilee
Dea yang bawak aku jalan jalan
nie jugak housemate aku
HAHA si biol dalam kelass :)


HEHE aku selalu nyakat dea dalam kelas
Jangan marah HAHA




Sambung cite pasal mama lim Pulokk ye , Hm kol 2.30 mama lim masuk , Lepas uh dea dengaa lagu industan dekat mic . HAHA dea pun bole potpet secare kelakaa , HAHA kelako mama lim nie , dah tue ade hati nak buat lawak kambing , Cakap pun tak geti nak benti , Dah laa tak rehat , Strait 4 jam tanpe berhenti . Nie laa mama lim kite yang kuat leter , kalau ade gambar mama Lim nty aku masuk kan . Hm bile belaja sumee budak tido , main Hp , And kuar dewan sampai lepak luar dewan hampir sejam sebab tak pahm , Tapi mama lim tak kisah , HAHA Taktahu laa dalam hati cine nie HHAA , Hm alamkk sorry mama Lim :) Hm mama lim kelakaa laa , HAHA *Sentap
Bile mama Lim cakap okay we are stop HERE , Semue pelaja kemas buku , Lepas uh dea boleh smbung balik Perghh mama geram nyeh ! HAHA , padahal dah kemas buku excited nak balik niee , dea continue lagi . Hm layan jelaa mama lim niee , Hm bile mama lim tanye , any question , Kami pun tanyee " Miss bile nak balik '' HAHA mama lim pun cakap , ' Adoii ' HAHA versi cine , Hm sorry mama lim , saye tak paham dari awal chapter laa , Sayang mama Lim











❤ older posts / / newer posts ❤