+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Selasa, 21 Jun 2011
@ 3:21 PG

Hello guyss , Today 21hb june kankan ;) Huh dah sebulan aku kat Uitm Puncak Alam nie . Genap sebulan laa aku kat sini hidup berdikari , basoh baju sendiri , Semue nyeh sendiri tanpe dibantu sesiape :) cukup bangge laa kan . Hm so far , best sangat duduk sini laa . HEHE dulu bolee laa cenggeng sangat en en . Now tak laa , Dengan kehidupan baru aku nie , Alhamdulilah kenangan lame dapat dilupekan dengan secepat yang mungkin :) HEHE , Kalau boleh macam taknaa balik JB je , Huahhhh gurau jeh . Tak boleh laa macam hu nanti kate tak ingat Asal usul kan kan . HAHA , Hm okay biar laa aku cerita pengalaman kat sini kankan , Biar bagi perangsang kat koank yang nak SPM uh eh , Duduk sini memang best , Ramai kenalan baru , and pensyarah yang sporting , Mule mule memang rase bosan and macam macam laa , Tapi bile koank dah lali dengan sume niee , Koank akan rase seronok , Contoh nyeh aku laa kan . Dulu payah nak bangun pagi , tapi sekarang berkobar kobar nak bangun pagi nak pakai baju cantek cantek and bangge menjadi pelajar SISWI :) Hm walaupun orang kate nak melaram , ofcoz laa . Kite kene ade penampilan yang smart laa kankan , Tak kan nak serabai ;p
HEHE okay laa , sampai sini laa kan ceritee aku . Aku harap aku dapat habiskan mase aku kat Uitm Puncak Alam nie selame 3 tahun and mendapat segulung ijazah untuk PARENTS aku , Amin :)




❤ older posts / / newer posts ❤