+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Jumaat, 3 Jun 2011
@ 7:33 PG

Hm sejak kenal dea Aku semakin berubah , Aku kembali ceria walaupun kadang kadang dea busy dengan shoot dea tuh , Its okay , Aku paham job dea :) Hm even dea busy , dea tak pernah bosan nak teman aku and call aku , Tengss fer everything :) Hm now , im proud be myself , Im try to be a strong woman , HEHE ;)  Hm dea bnyak buat aku tersenyum , Adekah aku jatuh cinte cknk ? Goshh , Hm tah laa ekk , macam mane nie HAHA , Tergoda boleh dengan muke dea , HAHA :) Jangan perasan laa yee MSH , Hm alaa memang pun , dea comell . Hm biaa laa mukee biase biase tapi hati tak busuk laa Macam tetttttt , HAHA ;) kankan , Hm you tunggu laa i balik JB okay , Nnti i jumpe u sampai u muakk yee , Boleh kan you HEHE :) Aishiteru ,





❤ older posts / / newer posts ❤