+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Khamis, 2 Jun 2011
@ 4:20 PG

Huahh akhernyeh dapat jugak lagu niee :) Susah nak carek kat musicdumper , Geram je :)  now dh dapat dah , HEHE :) Suke pulok dah , Hm alaa memang laa lagu lame , Tapi aku baru nak masuk dalam blog nie , Kire baru laa kan :) Hm hehe dengar laa you ,

 Tengss MSH sebab you tunggu i , Hm i hargai you yee si comel :) Hehe , Dh la bangun lambat , Malam malam jadik burung hantu , HAHA :) Kankan , Macam mane laa niee Hm . Actually , Happy gilee dengan you , Hm sesangat laa kankan . Hm kalau ade jodoh tak kemane kan you Hm you selalu teman i kalau i sunyi , Huhu , Hm alaaa i tahu you pun bosan kankan , So i pun bole teman you walaupun i tengah Kuliah tadi , Hm dah laa bosan belaja biologi , Bolee bioll laa kepale hotak ni , selamat you ade , Oh dah laa malu lak , HAHA :)




❤ older posts / / newer posts ❤