+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Sabtu, 18 Jun 2011
@ 10:24 PTG

Jumaat punyee citee laa :) Hm mase jumaat uh pergi laa PKNS , Shah Alam . Tempat nyeh macam Jusco + CS . hm rambang matee la , Tapi mahal nak mampuihh laa . Hm alaa time uh nak beli kasot , kalau takde tujuan mls nak Hang out niee , Hm pergi bersame kawan baru laa . Hm doank sekepale dengan aku , so tak kesah laa kalau aku nak mencarot HAHA :) Hm best laaa kan kat sane , Shopping Kompleks ade 3 kott , macam macam laa , Kalau takde duit takyaa pergi laa , HAHA :) Hm so jalan laa , Hm nak kate ramai budak agas tak laa , ramai budak U kat sane . HAHA tk mcam kt CS sesak sesak , Hm okay tibe kat sane Macam rusa msuk kampung , JAKON haha :) Alaa first time kan , Heran pulakk dahh . Hm duit aku berhabes jeh dah bape ratus dah , Huahhh nnty mintak Mak ayah lagi HEHE :) tk boross k Just belanje barang penting jelaa :) Hm kiteorg gerak dalm kol 2 laa then alek kol 8 , Hm takpelaa Jnji before 11 :) Hm tapi kat sini tak mcm kat CS laa , Kat sane mcm meriah , Kat sini lak , Haiyaaa tak syokk laa . Hm tak boleh kalah kan CS laa :) Jomlaa nengok gambar free HAHA

New fren NANA :) hehe
name same , 

New Fren NANI ;)

Time to MCD :)

Aduh tinggi lak aku nie ;)

Peace For you ;:)

:) :)

NANI , ;)

HAHA first time okay ;)
Tahan ketawe.

Fwittt :) NANA NANI YANA

With NANA ;)

Nak balikk :) Mne laa bus U90 nie HHAA

NANI sewel :)

HAHA just acting je , Si nani dengki
Kate nak snap pic aku, Last2 huh sentap kejap :)

HEHE ;)

NANA YANA

Rambut dh panjang , Nak potong sume tak bagi ;) 


*Okay nengok laa gambar free , yana bukan lawaa pun kankan . Hm kat sini mane bolee nak seksi seksi Ewahh . haha best laa hang out dgn doank , Likee me and BELLA , Tapi better hang gan bella , Huahhh
imissherr :)






❤ older posts / / newer posts ❤