+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Rabu, 8 Jun 2011
@ 2:41 PG

Lame pulok dah tak hapdate blog niee :)
Sambil menunggu FB open jam 6.30 ptg nie , Aku berbelog laa dulu la ye , Bosan pulak dah lame tak exercise tangan nieh hah .
Semakin hari semakin busy dengan assgment laa , Hm orang semue rehat , aku buat keje , Eh sokeyy laa :) Name pun pelajar U , tak kan datang sini nak berlenggang kan , Hm buat mase sekarang aku just amek subjek BIOLOGI , KIMIA , BI , AGAMA and PSIOKOLOGI :) Hm amacam subjek nursing , hebat tak , HAHA :) amek kau , kalau boleh bawak . boleh laa . So far , selame aku belaja kimia and biologi , sikit pun tak masuk dalam Otak nie ah and tak paham , Bangge kan :) HAHA , Hm actually aku just budak sastera , Ramai gile budak sastera dalam kelas aku , Bile subjek ANP ( Biologi and Kimia ) , Semue pejam mate and pekakkan telinga , HAHA :) Hm yang ajar aku ialah MAMA LIM , Terbaik punye BI , Dah laa cakap laju lepas uh ade pulakk selit selit loghat cine , HAHA kiteorg ape lagi , konon konon paham laa , Hm ape boleh buat , sabar jelaa , Bile nak buat assgment sume tiru internet , sebab tak paham langsung , bayang kan laa , Dalam mase satu hari boleh sampai 3 chapter aku belaja , Wahh otakk aku dah macam keretapi laa kan , Hm balik tuh nak study tapi semue tak paham , Jawab nyeh tido laa . HAHA , Hm aku nak jugak sesekali belajar sorang sorang tapi aku akan menjerit and terjun dri tingkat 4 bilik aku nie , HAHA :)  Okay nie nak cerite pasal ANP ( Biologi and Kimia ) dulu yee . Hm sesape yang nak tolong aku , tolong laa yee , Aku tak paham niee , Hm kalau tak lulus subjek nie kene repeat satu sem lagi , Wahh aku takna laa weyh !





❤ older posts / / newer posts ❤