+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Sabtu, 4 Jun 2011
@ 1:52 PG

Suke suke , Tadey parents datang dengan atok and nenek
dengan adek adek aku :) HEHE miss kot kat koank sumee
Hm alhamdulilah , aku tak nages mase mak ayah nak balik uh sebab dah biase kott duduk sini 
Tak macam kakak aku dulu , nagesss . Hm tengss mom dad sebab datang sini semate mate nak jenguk nana , Suke boleh , Hm bile mak ayah atok nenek datang , Dapat laa duit banyak , Huhu tuh yang sukee sangat . Hm tapi takna laa boross , Lagipun tuh duit belanje aku , Hm rindu aku kat doank dh terubat . Bile lagi dengan kawan kawan aku ekk . Hm so far , Aku tak kesa laa kalau tak balik JB sebab aku dah hampir biase dengan keadaan kat sini , Kawan pun ramai :) Ape boleh buat , HEHE :)
Hm tapi masalh nyeh cknk aku Homesick sesangat laa , Hm nty hujung minggu kot kalau takde pape program aku balik laa . Sebab aku pelaja baru , tak kan nak balik jeh , Hm nty kene denda dengan seniorr , Tuh yang tak sukee . HAHA ape boleh buat , ponteng jelahh . HAHA :)
Suke sangat sangat hari nie , Hm dapat lagi cium pipi mak ayah :) Hm sedih jugak td , macm nak ekot jeh balik JB tapi sbr laa , Belom mase nyeh , HEHE the end





❤ older posts / / newer posts ❤