+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Selasa, 21 Jun 2011
@ 4:22 PG


Sumpah pening laa
Stress gilee piki bnde alah ni
Okay aku story okay . Hm arituh ade taklimat untuk nursing dprd jabatan fakulti kankan
Lepas uh dea cakap nursing ade 190 orang sumee nyeh , Then dea cakap lembaga jururawat nak 120 orang sahaje , Yang lain kene diberi pilihan sama ade nak BERHENTI , TUKAR KOS atau TUKAR PROGRAM
Tapi still lagi UITM laa . Okay now , aku nak tukar koss laa . Tapi kos ape yang aku nak amek niee , Huah peneng laa . Sekarang dalam Hotak aku ade Diploma perancangan bandar dan wilayah je . Keje dea pun masyuk gak laa . Hm actually , Aku hampir minat kat nurse bile dah jadik mcam niee , brrr aptb laa . Kecaiiiiii ! And then kenape laa baru nak cakap sekarang yang nursing dah penuh , Yang duk amek orang lagi kenape . Punyee laa banggang UPU ni kankan . Hm kalau takdea yang keluar ora apee uh sumee , Kemungkinan separuh akn dipindahkan ke SARAWAK atau PENENG , Huahhh aku tknaaa laaa . Sanggup laa aku tukar koss drpd aku mcm niee , Macam macam hal laa . Dlu takde pun nak macam niee , Siakkkk laa
Oh god . Help meee . Dh sembahyang bermacam macam sembahyang daa aku buat , Apee lagi aku patod buat niee







❤ older posts / / newer posts ❤