+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Rabu, 27 Julai 2011
@ 4:01 PG


Arghh Fuck okay pade koank yang mempertikaikan aku bertudong or tak , Meyh aku kasik tahu yeee kakak/2 ku , Brr actually aku bukan bertudong okayy , Aku pergi kelass pakai tudong sebab rambut aku panjang and susah nak buat keje ., Lagi/2 aku nurse susah nak buat praktikal , That y laa aku pakai tudongg , And then bilee aku keluar kemane/2 memang aku free hairr , Tak salah kan kalau aku nak bertudong or tak . Macam koank jugak dlu mase sekolah kankan , Pergi sekolah pakai tudong lepass uh tanggal , hrrr soo kepochii makcikk diam yee ! Dosa aku , Hm adek/2 pun samee yee . HAHA , Mampuihh laa koank . Parentss aku tak kecoh kau lak yang becokk , Nah kene F*** gan aku. Terima kasihh My dearrr yee





❤ older posts / / newer posts ❤