+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Rabu, 6 Julai 2011
@ 7:19 PG

Di Dalam dewan kuliah , Budak budak sangat nakal macam pra sekolah . HAHA :) Lagi lagi kami Hm dalam kelass aku and the geng banyak bersuare , HAHA sebab kami tak malu ^^ . Bukan buat ape pun , Cumee nganjeng lecturer cakap . HAHA :) Tadey first time laa kan lecturer lelaki masuk ajar subjek HPY :) Hm semue pelaja perempuan tersentap kejap , haha muke dea macam zulhuzaimi tapi bukan , Aikkkk macam mane uh HHAA . Okayy :) Hm sorry cik fareezadi , Eh betul keh name dea , lupe lak . Selamat awak singlee , kalau married memang melepassss . HAHA gurauu jeh . Lecturer nie mengantukk laa tak same macam lecturer dlu . Imiss my mama Puan Kartini . Hm lecturer baru ni cakap BI fully sangat laa , Bm pun boleh kiree bape word . HAHA , hm aku pun bosan laaa kankan , So rutin harian . Makanan , Earfhone and HandPhone . HAHA , Jahat takk , Pemalsss nyeh aku . Dah laa nak test , Common yana :) Brrrrrrrrrrrrrr TESTTT ! i kill you




❤ older posts / / newer posts ❤