+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Jumaat, 1 Julai 2011
@ 8:52 PTG

Hello blogger , GoodMorning :) Today nak talk talk laa pasal hari ni punye cerite . Tetibe aku bosan sangat and nak buat ceritaa laa kankan . Hm pagi tadey den bangun kol 9 laa sebab ade ukur kasut kat DK13 . So pagi pagi dah kene exercise naik trun tangge menuju ke syurga HAHA


HAHA amcam . Pagi pagi kene trun and naik tangge , Korang nak cube ? Meyh laa datang sini , Hm macam nie laa rutin harian aku nak pergi and balik kelass . penat nak mammmmmmmm . Brrr sabar laa . Orang yang nak berjaye mesty bersabar kankan . So aku dengan excited nyeh pergi la trun kol 9 . Tapi orang yang ukur kasut uh sampai kol 10 . benggang niee , Padahal mate dh rabakk dah , Tahan jeh :) Hm layan si NANA n NANI uh kurang laa mengantok . Dah laa doank keluar , Aku nak keluar tapi kann , Hah duit kene save , Kalau dah kuar macam macam depo beli , Bahaye :) Heee tunggu duit masuk laa . Hm kalau ade orang belanje boleh laa HHAA :) 





❤ older posts / / newer posts ❤