+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Rabu, 27 Julai 2011
@ 2:59 PG

Hello blogger , Imissyouu tettt :) Todayy kankan , Nak hapdate blog laa , Bosn gilee nie . Nak tido tak boleh lhaa , Okayy today kan dh amek uniform , Hm tudong pun dh amek , Tinggal kasut jeh , Arghhh tak sukee siakk , Pinggang ketat , Aku gemuk atau orang jahit uh salah jahit , Shittt . Takde mase nak betulkan , so kene pakai pelan/2 laa kalau tak Koyakk , HARHAR :) But boleh laa tahan baju dea , fitt sikit laaa ,. Nengok niee baju saye :)
|
|
v
My name is Liyana , Napee laa letak name ni , HAHA :)
Purple colour .


Hm alaaa pakai tudong kerass mane momell , tettttttt . Hm nanti lhaa aku tunjukkan diri aku pakai uniform penuh and menjadik seorang Nurse . Minggu depan dh dapat praktikal dekat Hospital Selayang , Selangor :) Macam manee laa nanti aku kat sane , Takottt laa and belom ready nak pegang pesakit yang betul/2 nie haha , Hm member aku dapat wad pesakit kuster . Aku ape ekk , lupeh lak , Hm doakan laa aku boleh buattt takott nie .






❤ older posts / / newer posts ❤