+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Jumaat, 1 Julai 2011
@ 9:05 PG

HUAHHHHH bullshitttt . Brrr td petang ade kawat kaki , Hate okayy ! Mentang mentang laa aku NURSE so kene kuat laa kan , Wak kauu laa . Hm td dah laa panass gileee , Then perut sakit Maybe tak makan kott . Padahal dah makan kol 3 . Lepas tuh kan dah start kawat tibe tibe mate aku berpinor pinor laa . Dada aku dh sesak , Tak boleh nafas . Then aku mintak rehat , Sumpah tk boleh truskan , Tibe tibe aku jatuh en . Perghhhh ramai laa tolong . Tak pena mengalami situasi mcm nie laa . Lepas uh aku mcm nak menagess . Aku tak boleh nampk dengan jelass . Time uh selamat tak pakai Lenss , Boleh bute bijik mate oden nieee . Hm lepas tuh ade abang uh datang membantu , Weweiittt abng Helmi yang suke dengki aku . Hm dea pun bagi laa aku airr . Aku tengah peneng kepale dea boleh lagi buat lawak , macam nak baling kasutt jeh . HAHA :) Sabor sabor .

Okay sknk nak cite laa pasal abang Helmi nie . Hm act aku taktahu laa dea syok kat aku or tak , Sebab ade akak senior cakap dea mintak nombor aku . Then aku cakap laa takya bagi sebab aku malu laa HHAHAH ^^ Malam semalam aku lepak laa kat Kafe makan


Semalam aku mane pakai tudong , Actually time kuliah aku pakai , kenkadang aku togel laa . HAHA hak maseng maseng , lantak la ape orang nak cakap . Si abang Helmi nie suke nengok aku pakai tudong , Tapi malam mase aku lepak kat kafe , Aku lupe nak pakai tudong . Heee sorry . Then dea cakap gan akak senior uh suroh aku pakai tudong , Sbb sweet ^^ HAHA poyo laa abang uh , Lepas uh aku tanyee laa nak suroh aku pakau tudong ape , Then dea cakp pakai tudong coklat , Yang ni


HAHA gatal gilee abang uh , Dea ajak aku lepak dengan dea kat kafe , Aku taknaa laa . Segan laa ade abang abang seniorr ^^ Ramai kott HAHA :) Aku tak heran laa kene usha . Belom ready nak kene usha . So buat bodoh jelaa :) Hm aku kene berbaik dengan semue SENIOR sebab doank akan bantu aku nanti kalau aku taktahu ape ape . Fullstop .





❤ older posts / / newer posts ❤