+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Ahad, 11 September 2011
@ 11:36 PTG

3 SEPTEMBER 2011
Ceritaa pasal ehemm/2 yang beraye dirumah atok aku kat kulaii nie , Perghh sanggup kan doank datang jauh/2 , TQ pade DANNY LIYA DAUS SAPWAN AND AMIRULL <3 Eh tak lhaa jauh sngatt , Haiyaaa ape lhaaa . Hm kol 3 baru doank smpaii lambatt tau smpai tertidurr , Nenek aku masakkan doank AYAM KARI kesukaan Mirul nie ahh . Ngadee sangat nak makn ayam kari . Bukan makan banyakk , eshh sepakk kanggg . Hm best tak kampungg aku , HAHA <3 Okay lha kan Nmpak doank enjoy jeh .Then aku bawak laa doank pusing/2 kampung uh , Nak carek taman mcm kat tasik uh tapi lupe katmne . HAHA

Saye malu HAHHA

\
MALU siakkk ^^

With Liyaa YAYA momell

Danny snap :)


adek aku palingg hensem okayy

Firdausss turun kampungg
HAHA

Adek aku yang kecik layan budak due ekor nie
hahaa

 Masing/2 dah kenyangg

Takyaa nak malu sngt laa kan
HAHA

Likee thiss picture

HEHHEE <3

Kesian adek aku penat
HAHA

Liyaa with canon 550D

hhaa Siapakah ?
Di Taman permainan ^^







❤ older posts / / newer posts ❤