+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Isnin, 19 September 2011
@ 9:48 PTG

Aku jadik macam nie , HAHA ? Apakah ? Hm baiklahh . Nak story bout my Final Exam
Dlu final exam kat sekolah rilekss jeh , Tak bace buku . Dh macam tak penting lhaa kan . Lepas uh jeh , Bilee final exam jeh bawak notes kecik/2 selit/2 HAHA , Ayah suro bace buku kat atas , Aku tidurr tak pun mesejj ;) Bilee ayah naik bilik jeh Konon/2 bace buku sampai terbalik itu buku . HAHA .Tuh dulu punye cerite laa if kat skolaa time nak FINAL EXAM kankan . Kalau time sekolah if tak lulus naik jeh tpi skrng --' Hm tapi sekarang aku dh jadik mcm nie bile kat Universiti

|
|
v
HAHA kalau aku ade cermin mate tentu jadik macam ni kankan
Lalallaa , Pergh hari/2 buku/2 --' Hm agak membosankan and menjulingkan mate aku yang hampir juling ini HAHA , Then bile ngadap FACEBOOK :) Wahh mate aku jadik macam ni 0.0 
Apakah ? Hm sekarang ayah takpayah suroh belaja dah kene belaja sendiri . Belaja ke tidak ayah tak nampk dah . Cume diri kite jeh kene ubah kankan . Hm sekarang kene usaha lebih sikit kalau tak kene repeat lhaa , haihhh takmahu/2 , So belajar rajin/2 . Hm sekarang aku kene bangun subuh lha nak bace buku , Takpee yana . Be calm :) Nnti lepasss FINAL niee kitee enjoyysss :) Pwittt kemane ? Ade deyhhh . awal/2 lagi dah rancangg dh , HAHA kankann kawan/2 
Okayy stop Goodluck Yana Liyanaa ^^






❤ older posts / / newer posts ❤