+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Ahad, 18 September 2011
@ 2:50 PG

Bellaa <3 Imissyou so much
Hrrr dulik lhaa orang nak cakap aku LESBIAN kee jadah ke , janji kami BFF , Kau ade ? So diamm and main jauh/2 lhaa babii ==' Hm lame gilee tak jumpe kau sayangg , One month sekali jeh aku balik JB kankan , Hm jeloss jugak tengok kau enjoyy gan budak/2 niee Huahhh. Tapi tkpe , aku sabar lhaa kan Heee . Hm aku untungg dpat kawan macam kau sayangg . Hm kau dh momell . Heee sampai ade orang jeloss dengan relation kite tau . Hm doank tkde kott cmniee HHAA , Hm bagitahu , ape pun terjadik kau tak kan terpisah dengan aku okayy . Hm orang lain sume cakap kitee BESTIEE HOTT , auh tak gtuh keh Lala Bellaa , hehe , Hm kau dh kenal mak aku , Aku dah kenal Ibu kau , Kite dah macam OneFamily dh sayangg ,. Hm mak ibu kite satu kepale lepas aku buat hal pergi tetttetettetetee uh ekekekekeke , HAHHA . Hm dulu kau sering jadik mangsee , Now aku dh brubah untuk kau and Family aku :) Tengss kau banyak nasihat kan aku , Hm aku terhutang budi gilee gan kau sayanggg . Hm ape pun aku nak cakap Terima Kasih sebab kehadiran kau , aku dapat kenal erti sahabat yang sebenarr <3 Hm kite suke same/2 , sedih same/2 , Tapi aku taknaa laa kongsi BF same/2 hahhaah . Hm ape pun , Tahniah kau dapat Uitm :) Kan aku dah cakap , kau and aku ade mase depan sayangg . Akhernyeh impian kite tercapaii kan , Cume tempat je lain/2 Takpelaa , nty cuti same/2 laaa kan , Hureeeeyyy Sukee boleh . Nty kau cuti aku cuti , aku tk cuti kau tak cuti . HAHA nty dah ade kawan jangan lupe aku tau sayang . Aku pun ade member kat sini tp kau tetap SPECIAL and tak mcm doank , Hm aku tktahu napee , ramai orang yang aku jumpee , tapi kau lain sangat kat aku :) Kau soank jeh paham aku babe :( Aku suke sedih doank mane tahu , Hm kau jeh paham keadaan aku , TQ sayggg . Hm hehe Just for u BFF LALA BELLA :)







Timee niee aku dh nak balik kampungg and lambungg KL truss :(
Sanggupkan kitee jumpe
Konon nak makn steamboat Tapi takde
HHAA time niee kite cite pasal mamat and mirul 
HHAA kankan syangg

Kau tahu tak gambar niee jadik DESKTOP Lappy aku lhaa syg
Hm aku suroh buat tabikk kau ekot jeh
HAHA kau TEGAKK


Bahagie kan kitee bella :)
Hm TQ Because choose me to be ur BESTHIE <3










❤ older posts / / newer posts ❤